Projecten

Musical “Greener Grass”

In 2007 hebben we met de crew een promotie dvd opgenomen van de Musical “Greener Grass” met muziek van Stephen Sondheim.

En in 2008-2009 hebben we een aantal voorstellingen gedaan van de Musical “Groener Gras”, geheel vertaald naar het Nederlands. Ik mocht één van de drie hoofdrollen spelen.

Film Salomé

In 2011 zijn we in Oostende begonnen met het opnemen van een korte film van 60 minuten. Ik speel Salomé. De opnames worden in 2012 weer hervat en de film zal gedraaid worden op filmfestivals voor korte films in België.

Videoclip “After-Work”

In 2011 hebben we met de band “After-Work” een videoclip opgenomen tijdens ons live optreden op de stoppelfeldfete in Baesweiler. Op het festival waren meer dan 5000 bezoekers aanwezig.

↪ Bekijk hier onze videoclip, live opgenomen!

Videoclips “Big Bandits”

In 2011 hebben we met de big band “Big bandits” drie korte videoclips opgenomen waarbij ik de backing vocals gezongen heb.

↪ Bekijk hier: Son of a Preacherman
↪ Bekijk hier: My Love is Alive
↪ Bekijk hier: If I Ain’t Got You

Studiowerk

  • In 2004 heb ik een demo opgenomen met het duo “Join the music”. Wij hebben van 2003-2008 bovendien ongeveer 400 keer live gespeeld.
  • In 2007 heb ik een aantal liedjes opgenomen in de studio voor de dvd-productie van de musical ”Greener Grass”.
  • In 2007 heb ik meegewerkt aan het project “Laat je horen” in samenwerking met Axel Lindelauf (voormalig toetsenist van Volumia) en Paul Logister en met leerlingen van 4 verschillende basisschoolklassen ( groep 7 en 8 ) uit Nederland en België. Het project was bedoelt om kinderen op een leuke en creatieve manier te informeren en te laten nadenken over het thema: Mensenrechten. Zij hebben de liedteksten geschreven over het thema en de backing vocals ingezongen, Axel en Paul hebben de muziek geschreven en de cd geproduceerd en ik mocht twee liedjes van het album zingen; “Jij bent” en de titelsong “Laat je horen”. De cd-presentatie vond plaats in de theaterzaal van Het Patronaat in Heerlen, samen met de kinderen.
    ♪ Luister naar: Jij bent
  • In 2011 heb ik in de studio de backing vocals gezongen bij het nummer “Keepsakes” van de band Daktari uit België.

Vervanging en gastoptredens bij andere bands

Af en toe word ik gevraagd om collega’s uit de brand te helpen als hun zangeres of zanger een optreden niet kan. Ik heb o.a. vervangen bij de bands;  Nyne, Just One more, Unlimited, Marigold, Skyks en Friday Night.

Als gast mocht ik optreden bij; Big Band Baesweiler, Big Bandits en Musikverein St. Josef Horst.

 

Heeft jouw band vervanging nodig? Neem contact met mij op!