Bands

Annet & Gitaar

Vanaf dat ik begonnen ben met optreden, speel ik ontzettend graag en veelvuldig onder begeleiding van een akoestische gitarist. Als duo spelen wij niet alleen een krachtig, eigen en gevarieerd avondvullend coverprogramma, we zijn ook flexibel en goed betaalbaar.

Wij vinden het een uitdaging om met de mogelijkheid van één enkele gitaar toch een volledige sound te creëren. Voor een energiek en uptempo programma heb je niet altijd een grote band nodig. Wij bieden een gevarieerd repertoire van Eva Cassidy tot Shakira, Ray Charles tot Jessie J. en Tracy chapman tot Pink. Hierbij proberen wij door middel van onze muzikaliteit en creativiteit de liedjes in ons eigen unieke akoestische jasje te steken.

♪ Luister naar: You might need somebody

Het is mogelijk om mij met een akoestische gitarist te boeken. Neem contact op voor meer informatie, beschikbaarheid en een prijsopgave!

Annet & Piano

Daar waar de gitaar de mooie eigenschap heeft dat het vele verschillende grooves kan spelen, heeft de piano een fantastisch mooi liggend geluid. Ideaal voor het begeleiden van ballades en mooie luisterliedjes, maar ook voor een soulful en gospel programma. U kunt ons bijvoorbeeld boeken voor het verzorgen van de muziek tijdens uw bruiloft ceremonie, een diner of voor een luisterconcert in uw theater. Natuurlijk kunt u voor uw bijzondere gelegenheid speciaal liedrepertoire wensen!

♪ Luister naar: Joyfol Joyful

Annet & Big Band

Big Bandits is een big band uit de regio Aken o.l.v. Werner Hüsgen, bestaat uit 26 leden en treed al meer dan 20 jaar op! Zij staan met vele verschillende projecten op de bühne en samen met de soulsisters mag ik hen ondersteunen met de backing vocals bij het project: “Night of soul”.
Bekijk onze website hier.

↪ Bekijk hier: Son of a Preacherman
↪ Bekijk hier: My Love is Alive
↪ Bekijk hier: If I Ain’t Got You

Annet & een band op maat

Bent u op zoek naar een band, maar is een duo toch te klein van maat en een Big Band iets te groot voor uw gelegenheid? Dan kunt u mij boeken en ik stel een band op maat samen speciaal voor uw gelegenheid! Dit kan een trio, een kwartet, een 6 koppige combo of complete 9-koppige band met blazerssectie zijn! Dan wel akoestisch of niet akoestisch, als achtergrondmuziek of juist feestmuziek, covers of liever eigen liedjes! Neem contact op voor een persoonlijk op maat gemaakte band voor uw gelegenheid en een prijsopgave!