Biografie

Op 14 maart 2012 ben ik 30 jaar geworden en in het bezit van een conservatorium diploma, tien jaar podiumervaring, vijf jaar ervaring als zangdocente op muziekscholen in 7 verschillende plaatsen in Zuid- Limburg en de start van mijn eigen zangschool!

Niet echt zo gepland, toen ik begon met zingen. Ik werd in 2003 verliefd op een gitarist. We besloten om samen muziek te gaan maken en binnen 6 maanden werden we als duo plotseling meer dan 10 keer per maand geboekt om te spelen. Met veel succes speelden wij 5 jaar samen als akoestisch pop/rock duo, waar we de muziek op onze eigen unieke manier interpreteerden.

Zo is het begonnen en heeft het me met hard werken gebracht naar mijn eigen zangschool en sta ik nog steeds veel op het podium! Met verschillende bands speel ik 40-80 keer per jaar in Nederland, Duitsland en België, maar vooral eigenlijk overal waar ze me graag horen zingen! Kijk hier voor referenties.

Ik heb van 2007-2011 Jazz/Pop Zang (lichte muziek) gestudeerd aan het conservatorium in Maastricht en mij gespecialiseerd in Methodiek, waarvoor ik tevens een zangmethode geschreven heb. Sinds 2002 heb ik ook de propedeuse van de PABO (Pedagogisch academie voor het basisonderwijs) en sinds 2013 de propedeuse Logopedie in bezit. De laatste jaren heb ik ook met veel enthousiasme projecten in musical, film en studiowerk gedaan en verschillende videoclips opgenomen.

Annet boeken voor een optreden of studioproductie.